ÜSKÜDAR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Üsküdar Belediyesi yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama dağıtımı yaptı.

İstanbul genelinde etkili olan yoğun kar yağışı sokak hayvanlarının yiyecek bulmasını zorlaştırınca Üsküdar Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıktı. Üsküdar Belediyesi Minik Dostlar Kliniği ekipleri tarafından Üsküdarlı hayvanseverlerin de desteğiyle 510 kilo köpek maması ve 150 kilo kedi maması Üsküdar genelinde dağıtıldı.

Hekimbaşı Hayvan Barınağı’ndaki yaşam alanı ise kış şartlarına uygun hâle getirildi. Hayvan barınağındaki minik dostlarımız 70 derece sıcaklıkla yanan kalorifer peteklerinin bulunduğu ortamlarda temizlikleri yapılarak yaşamlarını sürdürüyor. Veteriner hekim gözetiminde düzenli olarak yemekleri verilen minik dostlarımız barınakta eğlenceli vakit geçiriyor.