ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ŞAMPİYON SPORCULARINI BİRER KESE ALTINLA ÖDÜLLENDİRDİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, gerek ulusal ve gerekse uluslararası alanda üstün başarılar elde eden şampiyon sporculara birer kese altın takdim etti. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda ikinci olma başarısı elde eden Esra Kiraz ile takım halinde şampiyon olan Taekwondo sporcularını makamında kabul etti. Başkan TÜRKMEN sporcuları tebrik ederek birer kese altı verdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN: “Üsküdar Belediyesi Spor Kulübümüz, ülkemizi hem ulusal anlamda hem de uluslararası arenada başarıyla temsil eden bir kurum. Kulübümüzün değişik branşlardaki başarısına bugün yeni bir halka ilave etmiş durumdayız. Hem Balkan Şampiyonası’nda hem de Dünya Şampiyonası’nda başarılı olan sporcularımıza ödüllendirme töreni dolayısıyla bir aradayız. Esra Kiraz dünya ikincisi oldu. Zaten bilek güreşinde Esra son 10 yıl bütün madalyalara ipotek koydu. Esra’dan madalya kapana aşk olsun. Esra’nın sayesinde ülkemizin bileği bükülmüyor. Taekwondo’da ise biz takım halinde Balkan Şampiyonu olduk. İnşallah önümüzdeki yıl da yine Antalya’da düzenlenecek olan şampiyona katılmayı elde ettik” dedi.

Türkiye’nin en başarılı spor kulübüyüz

Teakwondo’da, karatede, judoda, hentbolda ve atletizmde Türkiye’nin en başarılı spor kulübü olduklarını vurgulayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, “Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak salon sporlarında çok önemli başarılara imza atmış durumdayız.  Bunun devamı gelecektir. Açmış olduğumuz yeni spor tesisleriyle, spor alanlarıyla birlikte Üsküdar’da sporun tabana yayılma politikamız hamd olsun meyvelerini hızla vermeye devam ediyor,” şeklinde konuştu.

Bağlarbaşı Spor Sarayı Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla açılıyor

Üsküdar için çok önemli bir projenin açılışını gerçekleştireceklerini belirten Türkmen, “Bağlarbaşı Spor Sarayımız bitti. 12 Kasım Günü saat 12.00’da Bağlarbaşı Spor Sarayımızı Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle açıyoruz. Bu saray tam bir spor sarayı. İçerisinde voleybol maçlarının yapılacağı, İstanbul’un en güzel kapalı spor salonu. Hatta ülkemizin en güzel projelendirilmiş bir salonu. Şu anda bütün kapalı spor salonları bu salonu örnek alarak proje geliştiriyor,” ifadelerini kullandı.