ÜSKÜDAR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul genelinde yaşanan yoğun kar yağışının yaşattığı olumsuz koşullara karşı tüm ekipleriyle aralıksız mücadele etmeye devam ediyor.

Yoğun kar yağışı sonucu Üsküdarlıların mağdur olmamaları için Üsküdar Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından karla mücadele çalışmalarına Üsküdar genelinde ara vermeden devam ediliyor.

Üsküdar’da kar yağışının başlamasıyla birlikte tuzlama çalışmalarını başlatan ekipler, sabah yaya kaldırımlarının temizliğini gerçekleştirdi. Kar küreme ve tuzlama çalışmalarının yanı sıra karların kapattığı yollar ekipler tarafından açıldı.

Dileyen vatandaşlar Üsküdar Belediyesi’nin Süper Hizmet hattını (444 0 875) aramaları hâlinde karla mücadele ekiplerinden yardım alabileceklerdir.