ÜSKÜDAR BELEDİYE MECLİSİ’NDEN FAALİYET RAPORUNA ONAY

Üsküdar Belediyesi'nin 2017 yılı Faaliyet Raporu meclis üyelerinin onayına sunuldu.

Oylama öncesinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi’nin 2017 yılı faaliyetleri hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Yerel yönetimler olarak hizmet makamındayız. Bizim işimiz hizmet işidir. Biz siyasetle çok fazla ilgilenmeyiz. Hamdolsun dört yılda ve son bir yılda Üsküdar’ımıza kazandırdığımız projeler 100 yıl boyunca bu şehrin hizmetine sunulmuş projelerdir,” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Başkan Hilmi Türkmen, “Dört yılda öne çıkan en güzel özelliğimiz çalışkanlığımız ve estetik bir belediye oluşumuz. Bizim için artık Türkiye’de estetik belediyeciliğin en güzel örnekleri Üsküdar’dadır. Başta belediye binamız, içerisinde bulunduğumuz meclis salonumuz, Nevmekân, Tebessüm Kahvesi, yenisini açacağımız ikinci Nevmekân. Buralar Türkiye’de örnek belediyecilik adına herkesin gururla anlatacağı projeler,” dedi

Faaliyet Raporu’nun sunulmasının ardından yapılan oylama neticesinde Üsküdar Belediyesi 2017 Yılı Faaliyet Raporu, toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.