ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN VATANDAŞLAR İLE ‘ÜSKÜDAR’I GEZİYORUM’ ETKİNLİĞİNE KATILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın tarihi zenginliklerini anlatmak ve gezdirmek amacıyla 18 yaşından büyük olan herkese ücretsiz olarak sunulan ‘Üsküdar’ı Geziyorum’ etkinliğine katıldı.

Üsküdar sınırları içerisinde bulunan tarihi binaların yanı sıra yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde inceleme imkânı tanıyan “Üsküdar’ı Geziyorum” programı gerçek bir kültür turu olarak göze çarpıyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’dan ve İstanbul’un çeşitli bölgelerinden geziye katılan vatandaşlar ile Nevmekan’da bir araya gelerek Üsküdar’ın tarihi güzellikleri ve yapılan projeler üzerine sohbet etti.