ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN USTA BERBERLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Üsküdar Valide Sultan Gemisi, Üsküdar’a emek veren esnafa ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Her hafta Üsküdarlı başka bir meslek grubunu misafir eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, hafta sonu Valide Sultan Gemisi’nde düzenlenen kahvaltı programında usta berberlerimiz ve değerli aileleriyle bir araya geldi.

Kahvaltı programında konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Türkiye’de ve dünyada bu projenin başka bir örneği yok. Yüzen bir sosyal tesis olan Valide Sultan Gemisinde iki aydır 75 bin kişiyi ağırladık. Her gün yüzlerce kişiyi kültür turlarında misafir etmeye devam ediyoruz. Üsküdar’a hizmet veren tüm esnafımızın ve ailelerinin bu gemiden yararlanmasını istiyoruz. Her hafta başka bir meslek grubuyla burada bir araya geleceğiz. Bu sabah sizler ile birlikte olmak ayrı bir keyif. Davetimize icabet edip geldiğiniz için çok teşekkür ederim,” ifadelerini kullandı.

Başkan Hilmi Türkmen ile berberler, boğaz manzarasında kahvaltı yapıp, hafta sonunun keyfini çıkardılar. Üsküdar Valide Sultan Gemisi yolcuları gezi boyunca bol bol fotoğraf çekmeyi de unutmadılar.