ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN MAHALLE TOPLANTISINDA VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Mahalle Buluşmaları kapsamında Zeynep Kamil ve Valide Atik Mahallesi sakinleri ile 13 Şubat Salı günü bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Şu anda devam etmekte olan Üsküdar Meydan çalışmasını yakında açıyoruz. Üsküdar meydanındaki trafik ve yaya sirkülasyonundaki yoğunluğun rahatlaması için bu proje ile kazıklı teras sistemi adı verilen çalışma doğrultusunda 12.800 metre kare alan kazanmış olacağız. Tüm devlet dairelerimizi bir araya topluyoruz. Kaymakamlık binamız belediyemizin karşı caddesinde. Nikâh Sarayı hemen belediyemizin içerisinde yer alıyor şimdi ise vergi dairemizi belediyemizin yanında hizmete açtık. Bir ilçe ölçeğinde kamu hizmetlerinin bu kadar konforlu olduğu bir ilçe daha yok. Bizim şu anda Üsküdar’da 7 tane kapalı spor salonumuz bulunuyor. Yıl sonunda 9’a çıkacak şu anda 2 tanesi yapım aşamasında. Çengelköy Mehmet Çakır Tesisleri, Kirazlıktepe Boğaziçi Yaşam Merkezi, Çamlıca Spor Okulu, Vakıfbank Spor Sarayı, Çavuşdere Spor Sarayı, Burhaniye Gençlik Merkezi, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonu ve Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi’yle Üsküdar’ımız tam anlamıyla bir spor şehri. Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi, Türkiye’de bir ilk. Burada engelli vatandaşlarımıza özel yüzme havuzları bulunuyor ve inşallah Mayıs ayında hizmete açacağız,” dedi.

Sağlığın her yaşta çok önemli olduğuna dikkat çeken Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Ünalan Mahallesi’nde 2 ay içerisinde bir hastane açıyoruz. Emaar Square AVM'nin showroom olarak kullandığı alanın Üsküdar Belediyesi’ne ait. Biz bu alanda içerisinde bütün polikliniklerin olduğu bir hastane açıyoruz. Aynı zamanda Yavuztürk Mahallesi’nde 50 ünitelik bir diş hastanesini de yakında sizlerin hizmetine açacağız,“ şeklinde konuştu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Mahalle Buluşmaları toplantısında Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayarak istişarede bulundu.