TERCİH DANIŞMANLIK MERKEZİMİZLE GENÇLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ

Üsküdar Belediyesi tarafından kurulan Tercih Danışmanlık Merkezi ile YGS, LYS ve TEOG tercih döneminde öğrencilere uzman rehber öğretmenler ile tercih yapma imkânı sunuluyor.

Üsküdar Balıkçılar Çarşısı önüne kurulan Tercih Danışmanlık Merkezi ile YGS, LYS ve TEOG tercihi yapacak öğrencilere alanında uzman rehber öğretmenler tercih hizmeti sağlanıyor. 11 Temmuz itibariyle hizmete başlayan Tercih Danışmanlık Merkezi’ni iki günde yaklaşık 1500 öğrenci ziyaret etti.

‘’TEOG'da 19 öğrencimiz tam puan aldı’’

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ziyaret ettiği Tercih Danışmanlık Merkezi’nde öğrenciler için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını vurgulayarak, ‘’Bizler Üsküdar Belediyesi olarak gençlerimize verdiğimiz hizmetleri çok önemsiyoruz. Bu nedenle istedik ki gençlerimize doğru tercih yapabilmeleri için yardımcı olalım, uzman öğretmenlerimizle bu merkezi kurduk. Sadece tercih aşamasında değil eğitim sürecinde de açtığımız TEOG kurslarımız, Gençlik Akademimizde üniversiteye hazırlık kurslarımız ile öğrencilerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlıyoruz. TEOG'a hazırlanan 1100 öğrencimizden 19’u sınavda  tam puan aldı. Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri olarak TEOG Türkiye ortalamasının 10-15 puan üzerindeyiz.  Bu ciddi bir başarıdır. Böyle başarılar kazandıkça bizde verdiğimiz hizmetten daha çok memnun oluyoruz. Tüm imkânlarımızla gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İyi ki gençler var!’’ dedi.

24 Temmuz’a kadar açık olan Tercih Danışma Merkezi tercih yapacak öğrencileri beklemektedir.