TAEKWONDO AVRUPA 3.’SÜ İSMAİL ALTIPARMAK BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN’İ ZİYARET ETTİ

Taekwondo'da Avrupa 3.'sü ve Türkiye 2.'si olan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü sporcusu İsmail Altıparmak, Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’i makamında ziyaret etti. İsmail Altıparmak'ı makamında ağırlayan Başkan Hilmi TÜRKMEN, Üsküdar’ın Şampiyonlar Şehri olduğunun bir kez daha kanıtlandığını vurgulayarak, genç sporcuların yetişmesi için sürekli yeni tesisler açtıklarını ve bunların da semeresini almaya başladıklarını belirtti. Üsküdar’da daha birçok spor tesisi kurulacağının altını çizen Başkan Hilmi TÜRKMEN, Üsküdar’da yetişecek yeni sporcularla daha nice başarıların elde edileceğine tüm kalbiyle inandığını söyledi.