SİTE BULUŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Site buluşmalarında güne Küçüksu Mahallesi Yeşiltepe Sitesi ile başlayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e bu buluşmada Üsküdar Ak Parti İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan da eşlik etti.

Site sakinlerinden bir çocuğun doğum gününün kutlandığını gören Başkan Hilmi Türkmen bu kutlamaya da iştirak ederek vatandaşlarla sohbet etti. Buradan Bulgurlu Mahallesi Garanti Konakları'na geçen heyet site sakinlerinin taleplerini dinledi. Çocuklar oyun parkının zeminine kauçuk kaplama isterken site sakinleri de otoparkın imar problemlerini dile getirdi. Yetkililerin konuyla ilgili notları almasından sonra yine Bulgurlu Mahallesindeki Ali Bey Sitesi'ne geçildi. Başkan Hilmi Türkmen buradaki konuşmasında "Yakında Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezimizi açıyoruz, açıldığı zaman moral destek için çocuklarımızı alıp buraya uğrayalım, toplumsal dayanışma örneği gösterelim. Keza mahallemizde sokağımızda gördüğümüz yanlışlıkları da yetkili mercilerle paylaşalım. Üsküdar hepimizin." dedi.

Buluşmalar sonrası site sakinlerinin toplu fotoğraf çektirme ricalarını kırmayan Başkan Hilmi Türkmen üç sitenin sakinlerini de Valide Sultan Gemisi'nde boğaz turuna davet etti.