ORGENERAL MUSA AVSEVER BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN'İ ZİYARET ETTİ

15 Temmuz'un milli duruş sergileyen komutanlarından olan ve hain darbe girişiminden sonra 2. Kolordu Komutanlığından 1. Ordu Komutanlığına terfi eden Orgeneral Musa Avsever, 15 Temmuz'da milli iradenin yanında halkıyla iç içe olan Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN'i makamında ziyaret etti. 

Türkiye genelinde 240, dirilişin kalbi Üsküdar'da 25 şehidin verildiği 15 Temmuz milli mücadelesinde, asker kılığına girerek ülkesine ihanet eden FETÖ'cü teröristlerin darbe girişimini engellemek için mücadele veren komutanlardan birisi olan Orgeneral Musa Avsever, dirilişin kalbi Üsküdarımızın Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN'e yeni hizmet binasında başarılar diledi. 

Üsküdar Belediyesi'nin yeni hizmet binasının hayırlara vesile olmasını dileyen Avsever, daha önce kendisini ziyaret eden Başkan TÜRKMEN'e iade-i ziyarette bulunduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, 2. Kolordu Komutanlığından, 1.Ordu Komutanlığına terfi eden Orgeneral Musa Avsever'e yeni görevinde başarılar diledi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.