MUTLU ŞEHİR TASARIM PAZARI VE İYİLİK GÜNLERİ ÜSKÜDARLILARLA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi'nin desteği, İyi ki Üsküdar Var! platformu ve Tabi Tasarım iş birliği ile merkezine iyiliği oturtan “Mutlu Şehir Tasarım Pazarı ve İyilik Günleri” Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nin bahçesinde çeşitli markaların katılımlarıyla gerçekleşti.

Markaların el yapımı ve özel tasarım ürünlerinin satışa sunulduğu Tasarım Pazarı'na Üsküdarlılar oldukça yoğun ilgi gösterdi.

Mutlu Şehir Tasarım Pazarı ve İyilik Günleri'ne katılan tüm katılımcılar platformun “alışverişi iyiliğe çevir”, “iyilikte kelebek etkisi” ve “iyiliği paylaş” mesajlarını kalben destekledi.  İyiliğin paylaşımı kısmında öncelikli olarak organizasyonu ve stant satışını gerçekleştiren “Tabi Tasarım” Mutlu Şehir Tasarım Pazarı ve İyilik Günleri sonrasında elde edilen gelirin belli bir miktarını arzu ettikleri STK ve Derneklere bağışlayarak iyiliğin paylaşılmasına destek olacaklar.

30 Mart -1 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Mutlu Şehir Tasarım Pazarı ve İyilik Günleri”nden elde edilen gelir ile Kardeşlik Ormanı kurulacak ve fidan dikimi tasarım pazarına katılanlarla birlikte gerçekleştirilecek.