METROYA RİNG SEFERLERİ BAŞLADI

Vatandaşların yoğun isteği üzerine, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metrosuna Küplüce, Kirazlıtepe, Burhaniye ve Kısıklı Mahallelerimizden rahat erişimi sağlayacak otobüs ring seferleri 16 Ocak Salı günü başladı.

Vatandaşların metroya tek biletle kolay ulaşım sağlayabilmesi için faaliyete geçen otobüs seferlerinin ilki Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleşti.

Ring seferlerinin hayırlı olmasını dileyen Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Vatandaşlarımızın isteği üzerine metroya rahat ve kolay ulaşım sağlayabilmeleri için otobüs seferlerimizi bugün itibariyle başlattık. Vatandaşlarımız tek bilet uygulamasıyla İstanbul Kartlarını okutarak başka ücret ödemeden ulaşım sağlayabilecekler,” dedi.