MEHMET AKİF ERSOY’DA TEMEL ATMA TÖRENİ

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamındaki toplu konut projemizin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Kur'an tilavetiyle başlayan programda Başkan Hilmi Türkmen konuşmasında "2014'te Üsküdarımızın kanayan yarası olan imar problemlerini çözme sözüyle göreve gelmiştik, sözümüzü yerine getirmenin onuruyla karşınızdayız. Bu arsa Belediyemize aitti, şimdi 330 dairelik bir proje yapıyoruz ve burada oturan vatandaşlarımızı mağdur etmeden, önceliği onlara vererek seneye daireleri teslim edeceğiz inşallah. Bu vesileyle Kadir Gecenizi de tebrik ediyorum" dedi.

Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Ak Parti Üsküdar İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan'ın da konuşma yaptığı program dua ve temel atma töreniyle sona erdi.