KUZGUNCUK BİRLİK TAKSİ DURAĞI HİZMETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan “Kuzguncuk Birlik Taksi Durağı”nın açılışı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katıldığı törenle gerçekleştirildi. Törene Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, İstanbul Taksiciler ve Esnaf Odası Başkanı Yahya Uğur ve çok sayıda Üsküdarlı katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “En anlamlı açılışlardan birisi bizce taksi durağı açılışıdır. Bir hizmeti, bir projeyi yaparken kriter maddi olarak harcanan para olmamalıdır. Mesela bu taksi durakları, bunu samimiyetimle söylüyorum bizim için yeri geliyor bir hastane oluyor. Düşünün buralarda bir hasta var hemen taksi çağıralım ilk akla gelen bu oluyor. Ne sıkıntı olursa olsun insanların aklına ilk gelen şey taksi çağırmak oluyor. Yani burada yapılan fonksiyon, hizmet çok önemli. Bizim için taksi durakları da taksici dostlarımız da çok önemlidir. İyi ki taksi durakları var!” dedi.

Törenin sonunda Başkan Türkmen, katılımcılarla birlikte kurdele keserek taksi durağını hizmete açtı.