KUDÜS'Ü ANLAT ÜSKÜDAR ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMASI FİNAL TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Kudüs'ü Anlat Üsküdar Şiir ve Kompozisyon Yarışması Final Töreni  gerçekleşti.

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Gençlik Kolları ve Kudüs sevdalısı birçok Üsküdarlı vatandaş katıldı.

Şiir dinletisi ile başlayan  Kudüs'ü Anlat Üsküdar Şiir ve Kompozisyon Yarışması Final Töreni, Kudüs'ün tarihini anlatan sinevizyon gösterimi ile devam etti.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, “Kudüs'ü Anlat Üsküdar diyerek yola koyulduk. Sadece Üsküdar'dan değil ülkemizin birçok yerinden yazılar ve şiirler geldi. Buradan tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum,"  ifadelerini kullandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Dünya üzerinde gündemi bizim kadar hızlı değişen başka bir ülke daha yoktur. Yaşanan tüm olaylar mazlum ve mağdur coğrafyanın, İslâm aleminin son kalesi, son ordusuna yani bize karşı olan bir saldırıdır. Bu iş iman meselesi. İmanımızın güçlü olması lazım. Güçlü imanda salih amellerle ancak makbuldür. Güçlü Türkiye, güçlü ordu, güçlü millet olmak zorundayız. Bunu için bu gibi programlar yapmaya inşallah devam edeceğiz. Allah imanımızı arttırıcı salih ameller işlemeyi bizlere nasip etsin,” şeklinde konuştu.

Talha Uğurluel, Erol Erdoğan, Süleyman Özışık, Kemal Özdal, Mehmet Konuk, Saadet Gelembe ve Sevda Türküsev'den oluşan  jüri üyelerinin değerlendirdiği şiir ve kompozisyon yarışmasının kompozisyon dalının birincisi Murat Yeşilyurt olurken şiir dalının birincisi ise Fehim Şahiner oldu.

Kudüs'ü Anlat Üsküdar Şiir ve Kompozisyon Yarışması'nda dereceye giren herkese Kudüs Gezisi hediye edildi.