KENTUR ÜSKÜDAR’IN MARKASI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Üsküdar Kent Hizmetleri A.Ş. (KENTUR) adı altında Üsküdar Belediyesi Kamu İştiraki Şirketi olarak 4 yıldır hizmet vermekte olan Kentur, misafirlerine en kaliteli ürün ve hizmeti sunmak, kendi sektöründe en güvenilir ve tercih edilir şirketler arasında yer almak amacı ile tüm faaliyetlerini standartlara uygun olarak gerçekleştirmektedir.


Sosyal tesis işletmeciliği, toplantı, konferans, düğün, nişan, kına, sünnet, kokteyl ve organizasyon, restoran ve kafeterya işletmeciliği, toplu yemek hizmeti, personel hizmet işi gibi alanlarda hizmet veren Kentur, verilen hizmetin kusursuz olması için, tecrübeli ekibi ile tüm detayları düşünerek hizmet etmektedir.

ÜSKÜDAR’DA 6 TANE DÜĞÜN VE KOKTEYL SALONU


Kentur, Boğaziçi Yaşam Merkezi, Bulgurlu Semt Konağı, Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi, Üsküdar Gençlik Merkezi, Bulgurlu Semt Konağı, Üsküdar Evlendirme Dairesi olmak üzere Üsküdar’ın çeşitli yerlerinde en az 200 en çok 1000 kişilik oturma kapasiteli düğün ve kokteyl salonlarıyla Üsküdarlılara hizmet vermektedir. Ayrıca salonlardan gelen talepler doğrultusunda düğün, kına, nişan, sünnet, toplantı gibi organizasyon hizmetleri verilmektedir.


6 KAFETERYA VE 1 RESTAURANT


Kentur’a ait çay kahve eşliğinde sohbet ederek hoş vakit geçirebileceğiniz; üç adet Üsküdar Park Kahvesi, Mehmet Çakır Kültür ve Spor Kompleksi, Bağlarbaşı Kültür Merkezi olmak üzere Üsküdar’ın çeşitli yerlerinde 6 adet kafeterya bulunmaktadır ve  Boğaziçi Yaşam Merkezi içerisinde bulunan Erguvan Restoran'da boğaz manzarası eşliğinde hem akşam yemeğinizi yiyebilir hem de pazar günleri açık büfe kahvaltısıyla pazar gününün keyfini çıkartabilirisiniz. Ayrıca işletmesi Kentur’a ait Bağlarbaşı’nda bulunan kitap ve kahvenin ortak buluşma noktası Nevmekân ve Burhan Felek Köşkü Bahçesi’nde bulunan Down Sendromlu gençlerin hizmet verdiği Tebessüm Kahvesi de Üsküdar’da mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerlerden.