İYİLİKTE KELEBEK ETKİSİ!

İyiliği şehre yayma amacıyla Üsküdar Belediyesi bünyesinde kurulan İyi ki Üsküdar Var! Platformu, Hayaller Gerçek Olsa Derneği ve Rebel Runners iş birliğiyle Kelebek Hastalığı’na dikkat çekmek için “İyilikte Kelebek Etkisi Yaratmak İçin Koşuyoruz” etkinliği düzenlendi.

Nevmekan’da düzenlenen etkinlikte konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Bugün burada çok anlamlı bir etkinlik için bir araya geldik. Toplumda ne yazık ki fazla bilinmeyen bir hastalık olan ve çocuklarda görülen Kelebek Hastalığı’na dikkat çekmek için buradayız. Bu hastalığın tedavisi hem maalesef çok zor hem de duyarlılık noktasında toplum olarak istenilen noktada değiliz. Burada toplanan iyilik gönüllüleri toplumun dikkatini çekmek için buradan koşacaklar. Amacımız toplumun duyarlılığını bir nebze olsun arttırmak.” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Hilmi Türkmen, Rebel Runnes grubu üyelerine koşmaları için start verdi.