HİLMİ TÜRKMEN GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNE MEZUNİYET ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Üsküdar Gençlik Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler için düzenlenen 2016 Bahar Dönemi Atölye Kapanış Programı, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Yakup Öksüz ve Üsküdar Gençlik Merkezi Koordinatörü Ümit Bilbay'ın katılımıyla gerçekleşti.

MAHARETLİ ELLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Program; ebru, hüsn-ü hat, kaligrafi, tezhip, takı tasarım, fotoğraf, resim atölyesi öğrencilerinin eserlerinin bulunduğu serginin açılışı ile başladı. Konferans salonunda bağlama, ney, gitar, keman ve şiir dinletisi yapılmasının ardından 25 farklı atölyede eğitim gören 1200 öğrenci arasından 558 başarılı genç katılım belgesi almaya hak kazandı. Öte yandan hiç devamsızlık yapmayan 94 öğrenciye de hediyeleri takdim edildi.

Program sonrasında Üsküdar gençlerinin mekanı olan Üsküdar Gençlik Merkezi'nin gizli kahramanları da unutulmadı. Teknik, güvenlik, ulaşım, temizlik, destek ekipte yer alan personellere ve atölye eğitmenlerine Hilmi TÜRKMEN tarafından hediyeleri takdim edildi.