HİLMİ TÜRKMEN YENİ İETT VE İSKİ GENEL MÜDÜRLERİNİ ZİYARET ETTİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, yeni atanan İSKİ ve İETT Genel Müdürlerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Üsküdar halkına daha iyi hizmet verilmesi için İstanbul’un önemli kurumlarında görev yapan müdürlere ziyaretlerini sıklaştıran Hilmi TÜRKMEN’in bugünkü durağı İSKİ ve İETT Genel Müdürlükleri’ydi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosunda yapılan değişikliklerin ardından göreve atanan yeni İETT ve İSKİ Genel Müdürlerine hayırlı olsun ziyareti düzenleyen Hilmi TÜRKMEN, Üsküdar’da hayatı kolaylaştıracak çözümler ve projeler hakkında bilgi aldı.

GENEL MÜDÜRLERE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Yakın zamanda Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü görevinden İSKİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Fatih Turan ile keyifli bir sohbet gerçekleştiren Hilmi TÜRKMEN, özellikle Üsküdar’daki alt ve üstyapı projeleri hakkında konuştu. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği göverinden İETT Genel Müdürlüğüne atanan Arif Emecen’le de bir araya gelen Hilmi TÜRKMEN, sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin de göz bebeği olan Üsküdar’ın ulaşım merkezi haline gelmesi hakkındaki görüşlerini bildirdi. Yeni hat ve seferler hakkında da bilgi aldı.