ESKİ BELEDİYE BİNASINDA SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Üsküdar Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı 2’nci oturumu, son kez eski belediye binasının meclisinde yapıldı.  Oturum Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’in konuşmasıyla başladı.

Konuşmasında Belediye’nin yeni hizmet binasına geçişi ve meydan projesinin başlaması için eski hizmet binasının yıkımına bir an önce başlanacağına vurgu yapan TÜRKMEN, “Projemizde altı otopark,  üstü meydan olacak şekilde projemizde sona gelmiş bulunmaktayız.

“HEDEFİMİZ ÇEVREDEKİ İNSANLARI İNCİTMEMEK”

Hedefimiz 2 ay içerisinde yıkımları tamamlamaktır. Çevre esnaf ve mal sahipleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Amacımız, bir taraftan güzel bir Üsküdar meydanı yaparken, diğer taraftan insanları incitmeden hareket etmektir. Çevredeki esnafa, belediyenin arka tarafında yeni inşa edeceğimiz bir iş merkezinde ticaretlerine devam etmeleri yönünde teklifte bulunduk.” Dedi.

Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’in konuşmasının ardından sözlü ve yazılı soru önergeleri alındı. Ardından oylamaya geçilerek gündem maddeleri kabul edildi.