ÇANAKKALE’DE DESTAN YAZAN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD OKUTULDU

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102’inci yıl dönümü sebebiyle Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar Müftülüğü iş birliği ile “Çanakkale’de Destan Yazan Şehitlerimizi Mevlid Programı İle Anıyoruz” isimli mevlid programı düzenlendi.

Üsküdar Valide-i Cedid Camii’nde öğle namazı sonrası düzenlenen mevlid programına çok sayıda Üsküdarlı vatandaş katıldı.

Programda, Beylerbeyi Camii İmamı Ramazan Kutlu, Çanakkale şehitleri hakkında kısa bir konuşma yaptı. Ardından Mehmet Kemiksiz ve Enderun Hafızlar Topluluğu Mevlid okudu. Okunan mevlidin ardından dualar edildi, salavatlar çekildi ve ilahiler söylendi. Camiyi tamamen dolduran Üsküdarlılar başta Çanakkale Şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimiz için dualar ettiler.

Programın sonunda Üsküdar Belediyesi tarafından programa katılan vatandaşlara yemek ikram edildi.