BURHANİYE MAHALLESİ İKİNCİ TAKSİ DURAĞINA KAVUŞTU

Üsküdar Belediyesi’nin katkılarıyla Burhaniye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan “Emniyet-2 Taksi Durağı”nın açılışı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Taksi durağı açılış törenine Başkan Hilmi Türkmen’in yanı sıra İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Yahya Uğur, Üsküdar Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri, muhtarlar, taksici esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen taksi duraklarının önemine dikkat çekerek, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi taksi duraklarını biz sadece durak gözüyle görmüyoruz. Burası kendi çapında bir yaşam alanı, insanların başı sıkıştığında ilk koşacakları yardım merkezi. Burhaniye Mahallesi konumu ve nüfusu itibariyle ikinci bir taksi durağına daha ihtiyaç duyuyordu. Biz de bu ihtiyaca cevap verebilmek adına arkadaşlarımızla beraber gereken çalışmaları yaptık ve bu taksi durağını tamamladık. Bu güzel durakta çalışan arkadaşlarımıza Allah’tan başarılar diliyorum, kazançları bol olsun. Burhaniye Mahallemizi de durağımız hayırlı uğurlu olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Başkan Türkmen, protokol üyeleri ve taksicilerle birlikte kurdeleyi keserek taksi durağını hizmete açtı.

Açılış töreninin ardından Üsküdar Belediyesi tarafından vatandaşlara etli pilav ikramı yapıldı.