BULGURLU ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NİN YAPIMINA DEVAM EDİLİYOR

Üsküdar Belediyesi tarafından engelli ve yaşlı vatandaşlar için sosyal bir yaşam merkezi olarak kullanılacak olan Bulgurlu Engelsiz Yaşam Merkezi’nin yapım çalışmaları devam ediyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreninin ardından yapım çalışmaları hız kesmeden devam eden yaşam merkezinin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Bu proje Türkiye’de ilk

Hayatı paylaşmak için engel yok anlayışla hazırlanan Engelsiz Yaşam Merkezi, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan bir proje.

Merkez tamamlandığında, engelli aileler eğitim bölümü, sosyal destek ve kabul bölümü, hobi salonu ve sosyal bahçeden oluşan yaşlılar için destek bölümü, psikolojik destek bölümü, yaşlılar fiziksel aktivite salonu, 2 adet akranlarla paylaşım odası, oyun eğlence odası, bilim araştırma salonu-internet, duyular ve iletişim bölümü, seminer salonları, sınıflar, çok amaçlı etkinlikler salonu ve fuaye, okuma salonu, bakım ve rehabilitasyon alanları ve yemekhane bulunacak.