BRAND WEEK İSTANBUL’A ÜSKÜDAR DAMGASI!

Üsküdar Belediyesi’nin sosyal sorumluluk markası  “İyi ki Üsküdar Var”, 6 – 10 Kasım 2017 tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleştirilen Brand Week İstanbul’da yer aldı.

“Mutlu Şehir Değişim ve Dönüşüm” projesi kapsamında Üsküdar Belediyesi’nin çeşitli etkinliklerinde kullandığı tanıtım brandalarından üretilen okul çantası, spor çantası, alışveriş çantası ve aksesuarların iyiliğe dönüştürülme hikayesi yerli ve yabancı katılımcılarla paylaşıldı.

“İyi ki Üsküdar Var” markası adı altında yapılan projelerde her yol iyiliğe çıkıyor. Brand Week İstanbul etkinliği boyunca “Kalp Noktası”nda sonsuz iyilik formülünün ve iyilik projelerinin anlatıldığı standda görev yapan marka sorumluları, “Burada her yol iyiliğe çıkıyor. Her birimiz iyilik için, iyiliği yaymak  için buradayız. Buradaki ürünler tamamen gönüllülük esasına dayalı, yardımsever dostlarımızın el emeği ile ortaya çıkan ürünlerdir. 3 gün boyunca katılımcılar standımıza yoğun ilgi gösterdi.”

Son yıllarda bir ekonomi ve finans merkezi olarak hızla yükselen İstanbul’u, sahip olduğu büyük potansiyelle bir yaratıcılık üssü olarak konumlandırmak isteyen Brand Week Istanbul'da “İyi ki Üsküdar Var” markasının standını birçok ünlü isim ziyaret etti. Ziyaret eden ünlüler arasında Ayşe Arman, Sedef Avcı, Seçkin Piriler, Celil Nalçakan ve Çağla Şıkel gibi isimler de vardı.