BİNLERCE ÜNİVERSİTELİ ÜSKÜDAR'IN GÖNÜL SOFRALARINDA İFTAR YAPTI

Üsküdar Belediyesi, Marmara Üniversitesi Genç Vizyon Kulübü ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen ve bir gelenek haline gelen "Marmara Üniversitesi Birlik ve Beraberlik İftarı" iftar programı gerçekleştirildi.

 

Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü orta bahçeye kurulan iftar sofralarına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul Milletvekili Yıldız Seferinoğlu, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin ve binlerce üniversite öğrencisi katıldı.

 

İftardan saatler önce iftar alanına gelen öğrenciler iftar sofralarını tıklım tıklım doldurdular.

 

"Bir üniversiteside iftar vermek çok özeldir"

 

İftar öncesi üniversiteli gençlerle sohbet eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Bir üniversitenin bahçesinde üniversiteli binlerce öğrenciye iftar vermek nadir görülen bir şeydir ve çok özeldir. Her yıl düzenlediğimiz ve gelenek haline gelen bu iftarımızda bu yılda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyoruz. Biz Üsküdar Belediyesi olarak siz sevgili gençlerimizi çok önemsiyoruz ve sizler için çalışmanın ne demek olduğunu biliyoruz. Bütün imkanlarımızla sizlerin arkasında olmaya devam edeceğiz. Gençlik demek çok çalışmak demek. Sizler çok çalışmalısınız ki geleceğimiz emin ellerde olsun ve bizlerde sizlerin arkanızda olalım. Daha nice iftar sofralarında, gönül sofralarında birlikte olmak umuduyla hepinizin yolu açık olsun" ifadelerini kullandı.