Bİ' DÜNYA ÖĞRENCİ ÜSKÜDAR'DA!

Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi ve Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği öncülüğünde "Bi' Dünya Öğrenci Üsküdar'da!" adıyla uluslararası öğrencilerin hayat hikayelerinin yer aldığı fotoğraf sergisi açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Bolat da katıldı.

KARDEŞLİK TÜRKÜLERİ SÖYLENDİ

Program uluslararası öğrencilerin Kafkas dansı gösterisiyle başladı. Yine öğrencilerin yaptığı Özbek pilavının halka dağıtımıyla devam etti. "Ensar ve Muhacir" kardeşliğinin vücut bulduğu ve gün boyu devam eden sergide, birbirinden farklı etkinliklerle Üsküdar halkı misafir öğrencilerle sohbet etme ve onları tanıma imkanı buldu.

"Yabancı Öğrenci Değil Misafir Öğrenci!" ve "İyi ki Misafir Öğrenciler Var!" sloganlarının dikkat çektiği programa halkın yoğun ilgisi oldu.