BEYLERBEYİ TRAFİĞİ ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Üsküdar Belediyesi, Beylerbeyi istikameti ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinin aynı güzergâhta yer alması sebebiyle; Üsküdar istikametine giden aksta yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek için çalışmalara başladı.

Beylerbeyi Sarayı önünde bulunan otopark alanı ve Beylerbeyi Hacı Sabancı Lisesi önünde yer alan kadastral yol alanı kullanılmak sureti ile Beylerbeyi-Üsküdar istikametinde mevcut 2 şerite bir şerit ilave edilerek Beylerbeyi yönünden Üsküdar istikametine gidecek araçlar için (otomobil, minibüs, otobüs) tercihli yol düzenlemesi yapılmıştır.

Üsküdar İlçesi Abdullah Ağa Caddesi yol ve çevre düzenleme projesine ilişkin UTK kararı alınmıştır. Beylerbeyi Üsküdar istikametinde mevcut iki şerite 1 şerit ilavesine yönelik yol düzenleme çalışmaları devam etmektedir.

Bu çalışmalarla birlikte Beylerbeyi trafiği de çözüme kavuşmuş olacaktır.