BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN'DEN KISIKLI'DAN TAKSİM'E UZANAN NÖBET

Türkiye, tek vücut bir şekilde hain darbe girişimine karşı meydanlarda demokrasi nöbetine devam ediyor. Gencinden yaşlısına topyekun bir millet, devlet içerisinde yuvalanan hain FETÖ'cülere karşı demokrasi mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

Nöbetin 12.gününde Üsküdarlılar, Kısıklı meydanında sabaha kadar nöbet tutarken, Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN de kahraman Üsküdarlılarla birlikte dirilişin kalesi Kısıklı'da nöbetteydi.

Yaptığı konuşmada 12 gündür Kısıklı nöbetini aksatmadan sürdüren vatandaşlara teşekkür eden Başkan TÜRKMEN, Üsküdar'ın ve Kısıklı'nın 'diriliş şehri' olarak sembolleştiğine vurgu yaptı.

Kısıklı nöbetinin ardından Taksim'de meydanları dolduran vatandaşları ziyaret Başkan TÜRKMEN, burada yaptığı konuşmada ülkemizin FETÖ'cü hainlere karşı verdiği onurlu mücadeleden bahsetti.