BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN YAVUZTÜRK MAHALLESİ BEREKET SOFRASINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

İstanbul’un kalbi kadim Üsküdar’ın mahallelerinde gerçekleştirilen sokak iftarlarının bu seferki adresi Yavuztürk Mahallesi oldu.

Ramazan’ın başlangıcından bu yana fethi gören Şehir Üsküdar’ın sokaklarında kurulan bereket sofraları,  mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşmaya devam ediyor. Ramazan’ın manevi iklimine aynı sofrada şahitlik eden ve kardeşlik duygusunu pekiştiren mahalle sakinleri, Üsküdar Belediyesi’nin bu hizmetinden oldukça memnun görünüyor.

Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’in de katıldığı Yavuztürk Mahallesi sokak iftarı etkinliği dahilinde, Fatih Camii’nin açılışı ve kangren haline dönen, ancak Hilmi TÜRKMEN başkanlığındaki Üsküdar Belediyesi’nin hızla çözüme kavuşturduğu 2B tapularının teslim töreni de gerçekleşti.