BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN MUSEVİ CEMAATİ’NİN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Tüm semavi din mensuplarının kardeşçe yaşadığı Üsküdar’da örnek bir etkinliğe daha imza atıldı. Türk Musevi Cemaati’nin Kuzguncuk’taki sinagogunda düzenlenen iftar yemeğine davet edilen Hilmi TÜRKMEN, Musevi cemaatinin önderleriyle bir araya geldi. Gerçek anlamda dostluk havasında geçen iftar yemeğine, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’in yanı sıra Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir de katıldı.

DOSTLUK MESAJLARI VERİLDİ

Üsküdar’da dostluğun, kardeşliğin ve paylaşım kültürünün ne denli önemli olduğunu vurgulayan misafirler, iftar yemeğinin ardından samimi bir de sohbet gerçekleştirdiler. Üsküdar için tüm din mensuplarının özgürce ve hiçbir sıkıntı yaşamadan ibadetlerin gerçekleştirdikleri nadide bir mekân vurgusu yapılan iftar yemeğinde sıklıkla dostluk mesajları verildi.