BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN, AVRUPA 3.SÜ ÖZLEM KAYA'YI KABUL ETTİ

Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar 3 bin metre su engelli yarışında bronz madalya kazanan Özlem Kaya, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN'i ziyaret etti.

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda kadınlar 3000 metre su engellide, 9.35.05'lik derecesiyle yarışı üçüncü sırada bitiren ve bronz madalya kazanan Üsküdar Belediyespor Kulübü’nün sporcusu Özlem Kaya, antrenörü Aytaç Özbakır ile birlikte belediye başkanı Hilmi TÜRKMEN'i makamında ziyaret etti.

 Belediye Başkanı TÜRKMEN,  başarılı sporcuya elde ettiği derece nedeniyle bir kese altın ve 35 bin lira para ödülü verdi. 

Ziyarette konuşan milli sporcu Özlem Kaya, şunları söyledi:

"BELEDİYE BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"

“Birinciliği hedefledik ancak bronz madalya ile yetindik. Bu başarıyı biz hep beraber elde ettik. Çok mutluyum. Büyük bir emeğin karşılığı bu.  Belediye Başkanımız Hilmi TÜRKMEN’e de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Her geçen yıl başarımız yavaş yavaş ilerleyecek. İnşallah ileride daha iyi şeyler başaracağız. 

Bundan sonraki hedefimiz 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanarak bayrağımızı göndere çekip, İstiklal Marşımızı okutmak istiyoruz.”

"ALTYAPIYA VERDİĞİMİZ ÖNEM, MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI"

Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN de Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Özlem Kaya'nın başarısı ile gururlandıklarını kaydederek, "Yeni belediye binamıza çok güzel bir başlangıç yaptık. Sporcumuzun başarısından dolayı gurur duyduk. Hem kendisini hem antrenörünü kutluyorum. Özlem Kaya'ya olimpiyatlarda başarılar diyoruz ve madalya ile dönmesini arzu ediyoruz.

Bizim Üsküdar Belediyesi olarak sporu tabana yayma ve salon sporları noktasındaki yaptığımız çalışmalar altyapıya verdiğimiz destek ve önem her geçen gün meyvesini vermeye başladı. Oldukça güzel sonuçlar alıyoruz. Hem ulusal hem de uluslararası başarılarımızla çok doğru bir istikamette yürüdüğümüzü açık bir örneğini görüyoruz. Salon sporlarında ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil edeceğimizi düşünüyoruz” açıklamasında bulundu. 

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından tamamlandı. ​