BAŞKAN TÜRKMEN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ”NDE KADINLARA ÇİÇEK DAĞITTI

Üsküdar Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadı, Üsküdar’da kadınlara çiçek dağıtımı yaptı.

Üsküdar sahilde gerçekleştirilen çiçek dağıtımına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır katıldı. Kadınlara çiçek dağıtarak kadınlar gününü kutlayan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Kadınlar sadece bir gün değil hayatımızın her günü olmazsa olmazdır. Varlıklarıyla hayatımıza değer katan anlam katan annelerimiz, eşlerimiz, çocuklarımız, büyüklerimiz kısacası muhterem hanımefendilerin kadınlar günü kutlu olsun. İyi ki Kadınlar Var!” dedi.

Üsküdarlıların yoğun ilgi gösterdiği çiçek dağıtımının ardından Üsküdarlılarla fotoğraf çektiren Başkan Türkmen, vatandaşlarla sohbet etti.