BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN VELİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde eğitim veren Üsküdar Gençlik Akademisi öğrencilerinin velileri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile veli toplantısında bir araya geldi.

Bulgurlu Semt Konağı’nda gerçekleştirilen veli toplantısına Başkan Hilmi Türkmen ve 500 veli katıldı.

“Bizim yegane amacımız çocuklarımızı geleceğe iyi hazırlamak”

Toplantıda velilerle sohbet ederek soruları yanıtlayan Başkan Türkmen yaptığı konuşmada, “Gençlerimiz, çocuklarımız bizim her şeyimiz. Anne ve babalar olarak çocuklarımız rahat etsinler, hayatları düzgün olsun ve topluma faydalı olsunlar diye çalışıyoruz. Bizim yegane amacımız çocuklarımızı geleceğe hazırlamak. Çocuklarımız güzel üniversitelere girsinler, geleceğe iyi hazırlansınlar, topluma faydalı olsunlar diye gece gündüz çalışıyoruz.” dedi.

Üsküdarlı çocukların ev ve okul dışındaki üçüncü mekânlarını güvenli hâle getirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Hilmi Türkmen, “Bilgi Evleri’nin, Gençlik Merkezleri’nin, Gençlik Akademileri’nin kastı budur. Çocuklarımız hem iyi kurslara gitsinler hem de kişisel gelişimlerini en iyi şekilde yapsınlar. Bizim için en yararlı hizmet budur. Yeri gelir asfaltı geç yenileriz ama çocuklarımıza hizmet etmeyi asla ihmal etmeyiz. ‘Bir çocuk’ deyip geçmeyiz. Bir çocuk yeri gelir ülkenin kaderini değiştirebilir.” ifadelerini kullandı.

Üsküdar Gençlik Akademisi, 2016 yılı sonuçlarına göre 365 LYS hazırlık öğrencisinden 353’ünü fakültelere yerleştirerek %96 gibi bir noktaya ulaşıp Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir başarıya imza atmıştır.