BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN MAHALLE BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Mahalle Buluşmaları kapsamında Selimiye Mahallesi sakinleri ile 8 Şubat Perşembe günü bir araya geldi.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, “Selimiye tarihi ve kültürüyle önde gelen semtlerin arasında. Hemen yanı başımızda Büyük Selimiye Camii bulunuyor ve hemen onun yanında Selimiye Hamamı var. Yıllardır kendi kaderine terk edilmiş bir hamam iken bizler buranın restorasyonuna başladık. 200 yıllık bu tarihi eseri önümüzdeki Temmuz aylarında tamamlayarak hizmete açacağız inşallah. Şu anda devam etmekte olan Üsküdar Meydan çalışmasında sona geliyoruz. Üsküdar meydanındaki trafik ve yaya sirkülasyonundaki yoğunluğun rahatlaması için bu proje ile 12.800 metre kare alan kazanmış olacağız. Kazıklı teras sistemi adı verilen çalışma doğrultusunda kazıklar çakıldı ve üzerine tablaları koyduğumuzda alt tarafta deniz doğal sınırını, kıyıya kadar uzantısını devam ettirmiş olacak. Tüm devlet dairelerimizi bir araya topluyoruz. Kaymakamlık binamız belediyemizin karşı caddesinde. Nikâh Sarayı hemen belediyemizin içerisinde yer alıyor şimdi ise vergi dairemizi belediyemizin yanında hizmete açıyoruz,” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Mahalle Buluşmaları toplantısında Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayarak istişarede bulundu.