BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN FISTIKAĞACI TAKSİ DURAĞI’NI AÇTI

Üsküdar Belediyesi’nin yapımını tamamladığı Fıstıkağacı Taksi Durağı’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Taksi Durakları Derneği Başkan Vekili Ahmet Yaşar Suiçmez, Ümraniye Şoförler Odası Başkanı Nezih Mert, İstanbul Esnaf Odası Başkan Vekili Mehmet Ayvaz, muhtarlar, taksici esnaflar ve Üsküdarlılar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Taksici dostlarımızın da her fırsatta ifade ettiği gibi İstanbul’da taksi durakları konusunda hamdolsun Üsküdar iyi bir noktada. Üsküdar’da yaptığımız her eserin estetik duruşuna da önem veriyoruz. Taksi duraklarımız her mahallemizin yaşam alanı hâline geliyor. Fıstıkağacı Taksi Durağı konumu açısından önemli bir taksi durağı oldu. Taksici esnaf kardeşlerimizin aynen bizim gibi kamu hizmeti yaptığına inanıyorum. Çünkü insana yapılan her hizmet bir kamu hizmetidir. Bu taksi durağımız mahallemize hayırlı olsun.”  dedi.

Konuşmanın ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, protokol üyeleri ile birlikte kurdeleye keserek açılışı gerçekleştirdi.