AYDIN DEMİR PARKI’NA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Eski Üsküdar Belediye Meclis Üyelerimizden Hasan Demir'in 2003 yılında bir trafik kazasında kaybettiğimiz oğlu adına yapılan Altunizade Aydın Demir Parkı'nı baştan aşağı yenileyerek yeniden açtık.

Kur'an tilavetinden sonra kürsüye çıkan Başkan Hilmi Türkmen konuşmasında "Göreve geldiğimizde Üsküdar'da 4.2 metrekare olan kişi başı yeşil alan bugün 9 metrekareyi geçti, hedefimiz 2019'da 10 metrekareyi yakalamak." dedi. Rahmetli Aydın Demir'in babası Hasan Demir de konuşmasında Belediyemize teşekkür etti. Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in konuşmasından sonra Üsküdar Müftüsü Ali Çakmak'ın duası eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

25 yeni ağaç dikilen ve alanı 2500 metrekareye ulaşan parkın içinde basketbol sahası, spor aletleri, ahşap çocuk oyun grupları ve yürüyüş parkuru bulunuyor.