5 BİN GENCİN KATILIMIYLA ÜSKÜDAR’DA SABAH NAMAZI BEREKETİ YAŞANDI

Üsküdar Belediyesi ile GENÇKON Gençlik Eğitim ve Kültür Konfederasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 9. Geleneksel Uluslararası Fetih ve Gençlik Buluşması, 75 il ve 16 ülkeden katılım gösteren 5 bini aşkın gencin Üsküdar’da buluşarak sabah namazını eda etmesiyle gerçekleşti. Gerek Üsküdarlı, gerekse farklı ülke ve şehirlerden etkinliğe iştirak eden gençlere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN’in yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

FETHİ GÖREN ŞEHİR ÜSKÜDAR

Toplu halde kılınan namazın ardından tüm katılımcılara kendi elleriyle sıcak birer çorba ikram eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN gençlere, “İşte fetih, işte gençlik! Fethi gören şehir Üsküdar’ımıza hoş geldiniz!” diye seslendi. “Geleceğimizin sahipleri siz kıymetli gençlerimizi böylesi mana yüklü etkinliklerde görmek bizleri onurlandırıyor,” sözlerini sarf eden Hilmi TÜRKMEN, “Allah bizleri böylesi huşu dolu görüntülerden hiç ayırmasın inşallah,” dedi.