YETİM ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından  Üsküdar’daki  yetim çocuklara ve ailelerine özel olduklarını hissettirmek ve onları mutlu etmek amacıyla Boğaz Turu düzenlendi.

3. ÜSKÜDAR MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM FUARI AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘’Üsküdar Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı’’ nın 3’üncüsü ‘’Mesleğini Kur, Geleceğini Bul’’ sloganıyla açıldı.

ÜSKÜDARLILARIN DEV EKRANDA MAÇ KEYFİ

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 80-64 yenerek tarihinde ilk kez şampiyonluğu yaşadığı bu unutulmaz maçı Üsküdarlılar, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile izledi.

ÜSKÜDAR ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Üsküdar Belediyesi ile Medeniyet Üniversitesi ortaklığında hayata geçirilen Üsküdar  Çocuk Üniversitesi  ilk mezunlarını verdi. 400 öğrenci hep birlikte kep attı.

20.05.2017
MFÖ ÜSKÜDAR'DA GENÇLERLE BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında özel bir gençlik konseri gerçekleştirdi.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GELEN UÇURTMA SEVDALILARINDAN ZİYARET

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Uçurtma Festival için 6 kıta 15 ülkeden gelen 39 uçurtma sevdalısı misafir Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyaret etti.

ÜSKÜDAR'IN EN İYİ YÜZÜCÜLERİ BELLİ OLDU
ÜSKÜDAR’IN EN İYİ YÜZÜCÜLERİ BELLİ OLDU

Üsküdar Belediyesi spor tesislerinde yüzme eğitimi alan öğrenciler için gerçekleştirilen ‘’Geleneksel 19 Mayıs Gençlik Haftası Yüzme Yarışları’’ nın bu yıl 3’üncüsü düzenlendi.

ÜSKÜDAR'IN ‘'ÖZEL ÖĞRENCİLERİ'' SERTİFİKALARINI ALDI
ÜSKÜDAR’IN ‘’ÖZEL ÖĞRENCİLERİ’’ SERTİFİKALARINI ALDI

Üsküdar Belediyesi rehabilitasyon merkezinde 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde eğitim alan özel öğrencilere gerçekleştirilen törenle sertifikaları verildi.

17.05.2017
BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN ÜSKÜDAR'IN MUHTARLARINI AĞIRLADI
BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN ÜSKÜDAR’IN MUHTARLARINI AĞIRLADI

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın 32 mahallesinin muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

16.05.2017
ŞEHİTLERİN İSİMLERİ ÜSKÜDAR'DA YAŞATILIYOR
ŞEHİTLERİN İSİMLERİ ÜSKÜDAR’DA YAŞATILIYOR

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında vatanımız uğruna şehit düşen kahramanların isimlerini yaşatmak için Üsküdar sınırları içerisinde bulunan okullara şehitlerimizin isimleri verilmeye devam ediliyor.

15.05.2017
2. ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİ BAŞLADI

Bu yıl 2. kez düzenlenen Etnospor Kültür Festivali Yenikapı Miting alanında mehteran takımı konser ve açılış konuşmaları ile başladı.

12.05.2017
ÜSKÜDARLI ÇOCUKLAR HIDIRELLEZİ KUTLADI

Üsküdar Belediyesi, Kuzguncuk Bostanı’nda düzenlediği Hıdırellez ve fide dikim şenliğinde çocuklar  fide dikti.

11.05.2017
BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN ÜSKÜDAR ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Kapalı Çarşı esnafıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

11.05.2017
BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN'E ZİYARET
BAŞARILI SPORCULARDAN BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN’E ZİYARET

Bayan Hentbol Altyapı Liginde başarılı olan Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Altyapı Takımı, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i  ziyaret etti.

09.05.2017
TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN GELEN GENÇLER SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi katkılarıyla Genç-Kon ve Mostar Gençlik iş birliği ile gerçekleştilen "10. Fetih ve Gençlik Buluşması" kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından gelen gençler Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami'nde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile sabah namazında buluştu.

07.05.2017
10. FETİH VE GENÇLİK BULUŞMASI ÜSKÜDAR'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliği ile Genç-Kon ve Mostar Gençlik tarafından gerçekleştirilen "Fetih ve Gençlik Buluşması"nın 10'uncusu Üsküdar'da düzenlendi.

06.05.2017
İSTANBUL GENÇLİK FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI

4-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Yenikapı Meydanı etkinlik alanı, İstanbul Gençlik Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Spor, sanat, kültür, teknoloji gibi birçok alanda onlarca etkinliğin gerçekleştirileceği İstanbul Gençlik Festivali start aldı.

05.05.2017
“ÖZEL SPORCULAR” KIYASIYA YARIŞTI

Üsküdar  Belediyesi tarafından  düzenlenen “11. Özel Sporcular Atletizm Yarışları”nda 2 bin özel sporcu yarıştı.

03.05.2017
1.SPOR VE KÜLTÜR ŞENLİĞİ SURİYELİ ÇOCUKLARA “BİR UMUT BİR UFUK” OLACAK

Suriyeli ve Türk çocukların kaynaşmasını amaçlayan “Bir Umut, Bir Ufuk” projesi kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu ve Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER) iş birliği ve Üsküdar Belediyesi katkılarıyla  gerçekleştirilen “1. Spor ve Kültür Şenliği” Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.

28.04.2017
    ÜSKÜDAR ‘'11. GELENEKSEL MOR SALKIM ŞENLİĞİ'' İLE BAHARA MERHABA DEDİ
ÜSKÜDAR ‘’11. GELENEKSEL MOR SALKIM ŞENLİĞİ’’ İLE BAHARA MERHABA DEDİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul Milletvekili Belma Satır, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla, “11. Geleneksel Mor Salkım Şenliği” gerçekleştirildi.

27.04.2017
Geri Dön