KENTUR ÜSKÜDAR'IN MARKASI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
KENTUR ÜSKÜDAR’IN MARKASI OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

Üsküdar Kent Hizmetleri A.Ş. (KENTUR) adı altında Üsküdar Belediyesi Kamu İştiraki Şirketi olarak 4 yıldır hizmet vermekte olan Kentur, misafirlerine en kaliteli ürün ve hizmeti sunmak, kendi sektöründe en güvenilir ve tercih edilir şirketler arasında yer almak amacı ile tüm faaliyetlerini standartlara uygun olarak gerçekleştirmektedir.

24.02.2017
MEHMET UÇUM CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ ANLATTI

Üsküdar Belediyesi, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi referandumun neleri kapsadığını anlatmak amacıyla “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi” konferansı düzenledi.

22.02.2017
''BİR SONRAKİ FUAR İÇİN KOLLARI SIVADIK''

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen kitap fuarının kapanışı gerçekleştirildi.

20.02.2017
ÜSKÜDARLI GENÇLER ŞEHİTLER İÇİN SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren bilgi evlerinde TEOG eğitimi alan 1100 öğrenci Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde şehitlerimiz için sabah namazında buluşup dua ettiler.

19.02.2017
ÜSKÜDAR'A “GİRİŞİMCİLİK” ÖDÜLÜ
ÜSKÜDAR’A “GİRİŞİMCİLİK” ÖDÜLÜ

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) 5. Girişimcilik Ödül Töreni Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla Bahariye Mevlevihanesi’nde düzenlendi.

17.02.2017
“ÇEVRiMDIŞI AİLE” TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTU

Goncagül Tiyatrosu’nun hazırladığı “Çevrimdışı Aile” tiyatro oyununun Gala gösterimi Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

16.02.2017
ÜSKÜDAR GENÇLİK MERKEZİ BAHAR DÖNEMİ ATÖLYE EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Üsküdar Gençlik Merkezi bahar dönemi atölye eğitimlerine başlıyor.

15.02.2017
BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’da bulunan üniversitelerin Öğrenci Konseyi Başkanları ve AK Parti Üniversite Başkanlarıyla bir araya geldi.

15.02.2017
 3. ÜSKÜDAR KİTAP FUARI AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Üsküdar Kitap Fuarı’nın açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve fuarın onur konuğu Rasim Özdenören’in katılımıyla gerçekleştirildi.

11.02.2017
ÜSKÜDAR'IN ALTIN KIZLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI
ÜSKÜDAR’IN ALTIN KIZLARI ÖDÜLLERİNİ ALDI

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Yarışmalarında 6'ncı kez Avrupa Şampiyonu olarak bir ilki gerçekleştiren Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’nün, Başkan Hilmi Türkmen ödül verdi.

08.02.2017
ÜSKÜDAR'IN “DOĞA DOSTU” PERSONELLERİNDEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI!
ÜSKÜDAR’IN “DOĞA DOSTU” PERSONELLERİNDEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI!

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları, Üsküdar Kızılay Şube Başkanlığı ile kan vermenin önemini arttırmak ve kan stoklarına katkı sağlamak adına “İyilik Damarları Üsküdar’da Büyüyor!” sloganıyla kan bağışı için başlattıkları kampanyaya bir destek de Üsküdar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı “Doğa Dostu” personellerden geldi.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ 6. KEZ AVRUPA'NIN ŞAMPİYONU OLDU

Şampiyonlar şehri Üsküdar, sporda kazandığı başarılara yenisini ekledi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN NEVMEKÂN'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ İBRAHİM KALIN NEVMEKÂN’DA OKURLARIYLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Özel Kalem Yardımcısı ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Doç. Dr. İbrahim Kalın, “Ben Öteki ve Ötesi” kitabı için düzenlenen imza ve söyleşi programında okurlarıyla bir araya geldi.

05.02.2017
İYİLİK DAMARLARI ÜSKÜDAR'DA BÜYÜYOR!
İYİLİK DAMARLARI ÜSKÜDAR’DA BÜYÜYOR!

AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları, Üsküdar Kızılay Şube Başkanlığı ile kan vermenin önemini arttırmak ve kan stoklarına katkı sağlamak adına “İyilik Damarları Üsküdar’da Büyüyor!” sloganıyla kan bağışı kampanyası başlattı.

03.02.2017
YERLİ VE MİLLİ TEKNOLOJİYE 9 BELEDİYEDEN TAM DESTEK!

Ankara Bilimler Akademisi Ödülleri töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜBİTAK tarafından üretilen yerli işletim sistemi PARDUS’un yaygınlaşmadığını dile getirmişti.

02.02.2017
CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ ÜSKÜDAR'DA ANLATILDI
CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ ÜSKÜDAR’DA ANLATILDI

Üsküdar Belediyesi, Nisan ayında yapılacak olan  cumhurbaşkanlığı sistemi referandumu öncesinde halka referandumda nelerin oylanacağını anlatmak amacıyla Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde “Cumhurbaşkanlığı Sistemi” konulu bir panel düzenledi

02.02.2017
“ATIK”TA HAYAT VAR!

Üsküdar Belediyesi, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayfa Firması iş birliğiyle “Atık”ta Hayat Var! kampanyası kapsamında protokol imzalandı.Üsküdar Belediyesi, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bayfa Firması iş birliğiyle “Atık”ta Hayat Var! kampanyası kapsamında protokol imzalandı.

01.02.2017
ÜSKÜDARLI GENÇ SPORCULARA KUŞAK TERFİ TÖRENİ

Sporu ve sporcuyu her zaman destekleyen Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Uzakdoğu sporcularına Çamlıca Spor Okulu’nda kuşak terfi töreni düzenlendi.

31.01.2017
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDEN SINIRDAKİ KÖPEKLERE SICAK YUVA
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NDEN SINIRDAKİ KÖPEKLERE SICAK YUVA

Türkiye'nin Ermenistan sınırında son karakol olarak görev yapan Kars’ın Digor ilçesine bağlı Dağpınar Jandarma Karakolu’ndaki köpeklere Üsküdar Belediyesi’nden özel yaptırılan köpek evi ve mama gönderildi. Karakolun içerisinde yaşamlarını sürdüren köpekler artık kendi kulübelerinde kalabilecek.

28.01.2017
İYİLİKTE KELEBEK ETKİSİ!

İyiliği şehre yayma amacıyla Üsküdar Belediyesi bünyesinde kurulan İyi ki Üsküdar Var! Platformu, Hayaller Gerçek Olsa Derneği ve Rebel Runners iş birliğiyle Kelebek Hastalığı’na dikkat çekmek için “İyilikte Kelebek Etkisi Yaratmak İçin Koşuyoruz” etkinliği düzenlendi.

28.01.2017
Geri Dön