15 TEMMUZ GAZİLER KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞİTİME BAŞLIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yapımı tamamlanan 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine Başkan Hilmi Türkmen’in yanı sıra Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz,  Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Üsküdar İlçe Müftüsü Enver Osman Kaan, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ‘’Bugün burada Üsküdar’ımıza kazandırdığımız 15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin açılışı için bir aradayız. Bu lisemiz gerek fiziki şartlarıyla gerek eğitim kalitesiyle gerçekten çok güzel bir okul oldu. Öğrencilerimiz çok şanslı. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sizler bizim geleceğimizin teminatısınız, derslerinize iyi çalışıp başarılı yerlere gelmenizi temenni ediyorum’’ dedi.

15 Temmuz Gaziler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi; 31 derslik,  3 atölye, 2 laboratuar, 138 kişilik öğrenci kafeterya,  284 kişilik yemekhane, 139 kişilik konferans salonu, çok amaçlı salon, kütüphane, bay/bayan mescit ve şadırvan ile Üsküdarlı öğrencilere eğitim verecek.