15 TEMMUZ DESTANI ÜSKÜDAR’DA SERGİLENİYOR

Üsküdar Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Kısıklı’da tutulan nöbetler sırasında vatandaşların anı defterine yazdıkları duygu ve düşüncelerini ‘’15 Temmuz Destanı’’ sergisi ile görücüye çıkardı.  Sergi, Üsküdar Valide-i Cedid Camii önünde açıldı.

Üsküdar Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası Kısıklı’da tutulan nöbetler esnasında anı defterine yazılanları düzenlenen sergide vatandaşlarla buluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergi Üsküdar Valide-i Cedid Camii önünde açıldı. Sergi açılışına AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öte yandan sergi açılışı sonrası Başkan Türkmen vatandaşlara pilav dağıttı.

“Amaç 15 Temmuz ruhunu diri tutmak”

15 Temmuz ruhunu diri tutmak amacında olduklarını kaydeden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Şu anda açılışını yapacağımız 15 Temmuz’un isimsiz kahramanlarını yad edeceğimiz sergimiz hayırlı olsun. Bu hafta dolayısıyla yapılan hatimler, dualar, kuran ziyafetleri ve bu tür etkinlikler geleceğimizin teminatı gençlere 15 Temmuz ruhunu diri tutmak amacını taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle sergimizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokolün kurdele kesimiyle sergi açıldı.