BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN GAZETECİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi, Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlediği kahvaltı programında birçok gazeteciyi ağırladı. Başkan Hilmi Türkmen, gazetecilerle Üsküdar ve projeler hakkında sohbet etti.

19.01.2017
  ÜSKÜDAR BELEDİYESİ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIKTA DA GENÇLERİN YANINDA

Gençliğin ve eğitimin her zaman yanında olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’da 12. sınıfta okuyan 7.000 öğrenciye karne hediyesi olarak YGS Deneme Seti dağıttı.

16.01.2017
MİNİK DOSTLAR KLİNİĞİ HAFTA SONLARI DA AÇIK

Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen’in 21 Kasım 2016 tarihinde açılışını gerçekleştirdiği Minik Dostlar Kliniğine rağbet her geçen gün daha da artmaya başladı.

16.01.2017
ÜSKÜDAR, İSTANBUL'UN YÜKSELEN DEĞERİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
ÜSKÜDAR, İSTANBUL’UN YÜKSELEN DEĞERİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Hürriyet’in gayrimenkul sektörünün sorunlarına yerinde çözüm üretmek amacıyla düzenlediği Gelişen Bölgeler Zirvesi’nin yedincisi Üsküdar’da yapıldı.

15.01.2017
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ KOSGEB İLE İŞ BİRLİĞİNE HAZIR

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen KOSGEB Başkanı Recep Biçer’i makamında ziyaret etti.

14.01.2017
HAYVANSEVERLERDEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NE TAM DESTEK
HAYVANSEVERLERDEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NE TAM DESTEK

Zorlu kış şartlarında hayvanları unutmayan Üsküdar Belediyesi’ne hayvanseverlerden tam destek geldi.

11.01.2017
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Üsküdar Belediyesi yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama dağıtımı yaptı.

09.01.2017
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR!

Üsküdar Belediyesi, İstanbul genelinde yaşanan yoğun kar yağışının yaşattığı olumsuz koşullara karşı tüm ekipleriyle aralıksız mücadele etmeye devam ediyor.

08.01.2017
HAREM'DEN HALEP'E 100 TIR YOLA ÇIKTI!

Üsküdar Belediyesi ile Türk Kızılayı’nın öncülüğünde hazırlanan 100 TIR’lık yardım konvoyu Halep için yola çıktı.

04.01.2017
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDEN SPORA VE SPORCUYA DEV HİZMET

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Üsküdar Belediyesi, Vakıfbank Spor Sarayı'nda gerçekleşen görkemli bir törenle 2017 yılı için 75 okul ve 27 spor kulübüne 200 bin lira tutarında spor malzemesi desteğinde bulundu.

02.01.2017
ÜSKÜDAR'DA GENÇLER ‘DEĞER SENSİN' PROJESİYLE HEM BAĞIMLILIKTAN KURTULACAK HEM DE İŞ SAHİBİ OLACAK
ÜSKÜDAR’DA GENÇLER ‘DEĞER SENSİN’ PROJESİYLE HEM BAĞIMLILIKTAN KURTULACAK HEM DE İŞ SAHİBİ OLACAK

Üsküdar’da alkol ve madde bağımlısı gençler ve aileleriyle psikososyal çalışmalar yapılarak bölgede bağımlılıkla mücadele edilmesi amacıyla hayata geçirilen “Değer Sensin”  projesinin lansmanı yapıldı.

29.12.2016
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NİN DESTEKLERİYLE 100'DEN FAZLA STK TERÖRE KARŞI BİRLİK MESAJI VERDİ

Üsküdar Belediyesi’nin destekleriyle Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı terör olaylarına karşı 100’a yakın sivil toplum kuruluşunu davet ettiği birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

26.12.2016
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ'NDEN ESKİ KABADAYI ÇAKIR AHMET'E SEYYAR ARABA

Üsküdar’ın sembol isimlerinden biri haline gelen eski kabadayı Çakır Ahmet’e yaptığı tatlıları satmasında kolaylık sağlamak için Üsküdar Belediyesi seyyar araba hediye etti.

26.12.2016
HAREM'DEN HALEP'E İNSANİ YARDIM SEFERBERLİĞİ
HAREM’DEN HALEP’E İNSANİ YARDIM SEFERBERLİĞİ

Halep’teki acılara duyarsız kalmayan ve sosyal sorumluluk projelerinde daima ön planda olan Üsküdar Belediyesi, 300’den fazla STK’nın katılımıyla “Harem’den Halep’e İnsani Yardım Seferberliği” sloganıyla kampanya başlattı.

21.12.2016
SPOR ŞEHRİ ÜSKÜDAR ÖDÜLLERE DOYMUYOR

15. Uluslararası Türkiye Spor Ödülleri Bomonti Hilton Conference Center’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Son dönemlerde yaşadığımız alçak terör olayları nedeniyle gecenin ismi “Şehitlere Saygı Gecesi” olarak değiştirildi.

21.12.2016
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ OSMANLI SARAY SULTANLARI BEBEK KOLEKSİYONU İLE KÜLTÜR EROZYONUNA DUR DİYOR

Üsküdar Belediyesi, Batı kültürünün etkisiyle yaşanan kültürel erozyona dur demek ve geleneksel değerleri yarınlara taşımak için Beylerbeyi Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü ile imzalanan protokol kapsamında hazırlanan Osmanlı Saray Sultanları Bebek Koleksiyonu’nu Üsküdar Nevmekan’da düzenlenen basın toplantısıyla ziyarete açtı.

01.12.2016
ÜSKÜDAR BELEDİYESİNDEN KADINA ŞİDDETE KARŞI ANLAMLI ETKİNLİK

Üsküdar Belediyesi 25 Kasım Cuma günü kadına yönelik şiddetin son bulması için önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

25.11.2016
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK MİNİK DOSTLAR KLİNİĞİ'Nİ HİZMETE AÇTI
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARINA ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK MİNİK DOSTLAR KLİNİĞİ’Nİ HİZMETE AÇTI

Üsküdar Belediyesi tarafından sokak hayvanlarına özel ücretsiz olarak hizmet vermek amacıyla kurulan “Minik Dostlar Kliniği” açıldı.

21.11.2016
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ NESLİ TÜKENMEKTE OLAN HAYVANLARI SAHİPLENDİ

Anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapan Üsküdar Belediyesi, Hasan Tan Çocuk Yuvası’ndaki 50 çocuk adına nesli tükenmekte olan hayvanları sahiplendi.

21.11.2016
ÜSKÜDAR BELEDİYESİ "DEMOKRASİ NÖBETİ" KONULU BİR PANEL DÜZENLEDİ

Ülkemizin en büyük sınavlarından biri olan 15 Temmuz gecesi ve sonrası vatandaşlarımız; sokaklara dökülmüş, meydanları boş bırakmamış ve emsali görülmemiş bir demokrasi mücadelesi vermiştir.

18.11.2016
Geri Dön