ÜSKÜDAR BELEDİYE ÖNÜ MEYDAN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Daha güzel, daha ferah, daha huzurlu bir Üsküdar için Üsküdar’ın yenilenme çalışmaları devam ediyor. Üsküdar Belediyesi tarafından Üsküdar’a kazandırılacak olan belediye önü meydan projesi için ilk kazma vuruldu ve çalışmalara başlandı.

ÜSKÜDARLILAR RAMAZAN BOYUNCA GÖNÜL SOFRALARINDA BULUŞACAK

Üsküdar Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Üsküdarlılara huzur dolu bir Ramazan yaşatmak için hazırlıklarını tamamladı.

BİLAL HABEŞİ CAMİİ İBADETE AÇILDI

Üsküdar Belediyesi tarafından yenilenen Yavuztürk Mahallesi’ndeki Bilali Habeşi Cami Cuma namazı öncesinde dualar eşliğinde açıldı.

MEHMET UÇUM ÜSKÜDARLILARLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Mehmet Uçum, Üsküdar’da bulunan Nevmekan’da 16 Nisan’da yapılan referandumla yürürlüğe giren cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle ilgili konferans verdi.

26.05.2017
ÜSKÜDAR BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİ BAŞLADI

Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Üsküdar Bilim ve Sanat Şenliği başladı.

25.05.2017
ÜSKÜDAR'IN OKULLARI ŞENLENİYOR
ÜSKÜDAR’IN OKULLARI ŞENLENİYOR

Üsküdar Belediyesi bünyesinde Üsküdar genelinde ilkokul ve ortaokul öğrencisi 12.500’ü aşkın çocuğun eğitim aldığı Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri yıl sonu kapanış şenlikleri düzenlendi.

24.05.2017
‘'TARİHİ ESERLERİYLE ÜSKÜDAR'' KİTABI TANITILDI
‘’TARİHİ ESERLERİYLE ÜSKÜDAR’’ KİTABI TANITILDI

Üsküdar’ı anlatan ‘Tarihi Eserleriyle Üsküdar’ kitabının lansmanı Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde  yapıldı.

24.05.2017
‘'ÜSKÜDAR İÇİN ÇAL'' PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ
‘’ÜSKÜDAR İÇİN ÇAL’’ PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Üsküdar Belediyesi  Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü öncülüğünde hayata geçirilen ‘’Üsküdar İçin Çal’’ projesi kapsamından ‘’İstanbul’dan Üsküdar’a Yol Gider’’ türküsü 50 ses sanatçısı tarafından seslendirildi.  Seslendirilen türküye Üsküdar’ın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtmak amacıyla Üsküdar’da bulunan  43 farklı mekanda klip çekildi.

23.05.2017
YETİM ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) tarafından  Üsküdar’daki  yetim çocuklara ve ailelerine özel olduklarını hissettirmek ve onları mutlu etmek amacıyla Boğaz Turu düzenlendi.

3. ÜSKÜDAR MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM FUARI AÇILDI

Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘’Üsküdar Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarı’’ nın 3’üncüsü ‘’Mesleğini Kur, Geleceğini Bul’’ sloganıyla açıldı.

ÜSKÜDARLILARIN DEV EKRANDA MAÇ KEYFİ

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nın, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 80-64 yenerek tarihinde ilk kez şampiyonluğu yaşadığı bu unutulmaz maçı Üsküdarlılar, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile izledi.

ÜSKÜDAR ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Üsküdar Belediyesi ile Medeniyet Üniversitesi ortaklığında hayata geçirilen Üsküdar  Çocuk Üniversitesi  ilk mezunlarını verdi. 400 öğrenci hep birlikte kep attı.

20.05.2017
MFÖ ÜSKÜDAR'DA GENÇLERLE BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi,  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında özel bir gençlik konseri gerçekleştirdi.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GELEN UÇURTMA SEVDALILARINDAN ZİYARET

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası Uçurtma Festival için 6 kıta 15 ülkeden gelen 39 uçurtma sevdalısı misafir Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i ziyaret etti.

ÜSKÜDAR'IN EN İYİ YÜZÜCÜLERİ BELLİ OLDU
ÜSKÜDAR’IN EN İYİ YÜZÜCÜLERİ BELLİ OLDU

Üsküdar Belediyesi spor tesislerinde yüzme eğitimi alan öğrenciler için gerçekleştirilen ‘’Geleneksel 19 Mayıs Gençlik Haftası Yüzme Yarışları’’ nın bu yıl 3’üncüsü düzenlendi.

ÜSKÜDAR'IN ‘'ÖZEL ÖĞRENCİLERİ'' SERTİFİKALARINI ALDI
ÜSKÜDAR’IN ‘’ÖZEL ÖĞRENCİLERİ’’ SERTİFİKALARINI ALDI

Üsküdar Belediyesi rehabilitasyon merkezinde 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde eğitim alan özel öğrencilere gerçekleştirilen törenle sertifikaları verildi.

17.05.2017
BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN ÜSKÜDAR'IN MUHTARLARINI AĞIRLADI
BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN ÜSKÜDAR’IN MUHTARLARINI AĞIRLADI

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar’ın 32 mahallesinin muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

16.05.2017
ŞEHİTLERİN İSİMLERİ ÜSKÜDAR'DA YAŞATILIYOR
ŞEHİTLERİN İSİMLERİ ÜSKÜDAR’DA YAŞATILIYOR

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında vatanımız uğruna şehit düşen kahramanların isimlerini yaşatmak için Üsküdar sınırları içerisinde bulunan okullara şehitlerimizin isimleri verilmeye devam ediliyor.

15.05.2017
2. ETNOSPOR KÜLTÜR FESTİVALİ BAŞLADI

Bu yıl 2. kez düzenlenen Etnospor Kültür Festivali Yenikapı Miting alanında mehteran takımı konser ve açılış konuşmaları ile başladı.

12.05.2017
ÜSKÜDARLI ÇOCUKLAR HIDIRELLEZİ KUTLADI

Üsküdar Belediyesi, Kuzguncuk Bostanı’nda düzenlediği Hıdırellez ve fide dikim şenliğinde çocuklar  fide dikti.

11.05.2017
Geri Dön