“ÖZEL SPORCULAR ATLETİZM ŞENLİKLERİ”NİN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Üsküdar Belediyesi öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Marmara Üniversitesi Spor Akademisi iş birliği ile  3-4 Mayıs tarihleri arasında  bu yıl 11. düzenlenecek olan “Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri” malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi.

25.04.2017
ŞEHİT HALİL KANTARCI'NIN ADI ANAOKULUNA VERİLDİ
ŞEHİT HALİL KANTARCI’NIN ADI ANAOKULUNA VERİLDİ

Üsküdar Bahçelievler Mahallesinde bulunan bir anaokuluna 15 Temmuz Şehidi Halil Kantarcı’nın adı verildi.

24.04.2017
SAVAŞIN MAĞDUR ÇOCUKLARI 23 NİSAN DOLAYISIYLA ÜSKÜDAR'DA BİR ARAYA GELDİ
SAVAŞIN MAĞDUR ÇOCUKLARI 23 NİSAN DOLAYISIYLA ÜSKÜDAR’DA BİR ARAYA GELDİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, savaş mağduru çocuklar için düzenlenen etkinlikle Üsküdar'da kutlandı.

23.04.2017
ÜSKÜDARLI ÇOCUKLAR 23 NİSAN'DA DOYASIYA EĞLENDİ

Üsküdar Belediyesi tarafından Validebağ Korusu’nda 23 Nisan nedeniyle oluşturulan alanda yapılan şenliklerde 6 bin çocuk doyasıya eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramını kutladı.

GENÇLER HZ. MUHAMMED'İN (S.A.V.) HAYATINI ANLATTI
GENÇLER HZ. MUHAMMED’İN (S.A.V.) HAYATINI ANLATTI

Üsküdar Gençlik Akademisi tarafından hazırlanan 2017 yılı Kutlu Doğum Programı Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN “AHDE VEFA YARIŞMASI”NDA GENÇLERLE BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen “Ahde Vefa Yarışması”na katılan öğrenciler Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile kahvaltıda bir araya geldi.

EMLAK VE İŞ YERİ ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ

ENGELLİLER KOŞUYOR YARIŞMASI

Azimle şampiyonluğa koşan sporcularımızı destekliyoruz.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TÜRKMEN'E 23 NİSAN ZİYARETİ
ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TÜRKMEN’E 23 NİSAN ZİYARETİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Mehmetçik İlkokulu öğrencilerini makamında kabul etti.

21.04.2017
ÜSKÜDAR ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ'NDE ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR!
ÜSKÜDAR ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖN KAYITLAR BAŞLIYOR!

2012 yılından bu yana Üsküdar Belediyesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi iş birliğinde özel yetenekli öğrencilere eğitim, rehberlik ve danışmanlık hizmeti veren Üsküdar Çocuk Üniversitesi’nde 2017 - 2018 dönemi ön kayıtları başlıyor!

20.04.2017
MAHSA VAHDAT VE COŞKUN KARADEMİR'DEN ÜSKÜDAR'DA MÜZİK ZİYAFETİ
MAHSA VAHDAT VE COŞKUN KARADEMİR’DEN ÜSKÜDAR’DA MÜZİK ZİYAFETİ

Hem halk müziğinin hem de tasavvufî müziğin bağlamasıyla ve sesiyle ünlü isimlerinden Coşkun Karademir ile dünya müziğinin önemli isimlerinden Tahran doğumlu Mahsa Vahdat, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Mezhebimiz Aşktır Bizim” konseriyle müzikseverlerle buluştu.

PROSTAT KANSERİNE KARŞI BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ

Üsküdar Belediyesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi iş birliği ile prostat kanseri bilinçlendirme eğitimi düzenlendi.

BAŞKAN TÜRKMEN PİLATES KURSUNA KATILAN BAYANLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı spor salonlarında ücretsiz pilates eğitimi alan Üsküdarlı bayanlarla kahvaltı programında buluştu.

“DUR, DÜŞÜN, BAĞLAN!” EĞİTİMİ ÜSKÜDAR'DAKİ TÜM VELİLERE ULAŞTI
“DUR, DÜŞÜN, BAĞLAN!” EĞİTİMİ ÜSKÜDAR’DAKİ TÜM VELİLERE ULAŞTI

Üsküdar Belediyesi tarafından hazırlanan “Dur, Düşün, Bağlan!” projesi kapsamında seminer düzenlendi. Seminerde velilere, çocukların ve gençlerin interneti yanlış kullanımında ne denli olumsuz sonuçlar yol açtığını gösteren sunum yapıldı.

KADİR TOPBAŞ'TAN ÇAMLICA'YA RAYLI SİSTEM MÜJDESİ
KADİR TOPBAŞ'TAN ÇAMLICA’YA RAYLI SİSTEM MÜJDESİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediyesi yeni hizmet binasını ziyaret ederek, düzenlenen istişare toplantısına katıldı.

ÜSKÜDAR'IN ÇOCUKLARI “TEMİZ ÜSKÜDAR”I ÇİZDİ
ÜSKÜDAR’IN ÇOCUKLARI “TEMİZ ÜSKÜDAR”I ÇİZDİ

Üsküdar Belediyesi tarafından çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek adına “Temiz Çevre Temiz Üsküdar” resim yarışması düzenlendi.

duyuru

LİSELER ARASI HALI SAHA FUTBOL TURNUVASINDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Liseler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası finali yapıldı.

11.04.2017
“EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN BELEDİYE BAŞKANI HİLMİ TÜRKMEN”

İstanbul Takipte Haber Sitesi tarafından  “Alanında İz Bırakanlar / 15 Temmuz Temalı 3. Ödül Töreni” düzenlendi.

10.04.2017
BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN VELİLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Üsküdar Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri’nde TEOG eğitimi alan öğrencilerin velileri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile kahvaltılı veli toplantısında bir araya geldi.

10.04.2017
Geri Dön