Yaşam Kirazlıtepe’den seyre değer
Üsküdar Belediyesi, İstanbul’un en güzel manzaralarından birine sahip  Kirazlıtepe’de, İçinde havuz,  konferans ve spor salonları ile kafe, restoran ve seyir terasının bulunduğu Kirazlıtepe Yaşam Merkezi’nin temelini 28 Ocak Cumartesi saat 13:00’te atıyor.

Bölgede yaşayan yoğun nufüsun kültürel ve sportif etkinliklere daha rahat bir şekilde ulaşabilmeleri için uzun süredir arsa geliştirme ve projelendirme çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara: “Muhteşem boğaz manzarasıyla Üsküdarlıların vazgeçilmez mekânı haline gelecek yaşam merkezimizi inşallah 1 yıl içinde tamamlayarak hizmete açacağız” dedi.

İstanbul’un boğaz manzaralı yaşam merkezi

Üsküdar Belediyesi Kirazlıtepe Yaşam Merkezi; Semt Kültür Merkezi, Semt Etüd Merkezi ile Havuz ve Fitness Merkezi olmak üzere 3 ayrı fonksiyonu bünyesinde barındıracak. 800 kişilik çok amaçlı salon, erkekler ve kadınlar için ayrı ayrı olmak üzere 2 yüzme havuzu ve fitness salonları, 7 adet derslik ile 3 adet el sanatları satış mağazasının bulunduğu Kirazlıtepe Yaşam Merkezi’nde, 30 araçlık kapalı otopark dışında 150 metrekarelik restaurant ve 365 metrekarelik boğaz manzaralı teras da yer alacak.​
İletişim  |   Tel : +90 (216) 531 30 00  |   RSS  |   SÜPER HİZMET 4440875  |   Talep ve Öneri  |   Gizlilik Sözleşmesi
Adres : Mimar Sinan Mah. Hakimiyet-i Milliye Cad. No: 35 Üsküdar/İstanbul